25 Korrik, 2019

Trajnim: Konceptet e Reja të Lidershipit me Menaxherë të Raiffeisen Bank

nga Anila Bashllari

anila-bashllari

Më datë 28 Qershor 2017, Anila Bashllari trajnoi 27 menaxherë të Raiffeisen Bank, në ambientet e qendrës Protik, Tiranë. Në trajnim, Anila paraqiti dhe shpjegoi konceptet e reja të lidershipit, qasjet e reja që po përqafojnë liderët e tanishëm duke hedhur poshtë besimet e vjetëruara mbi konceptin e lidershipit. Në përfundim të trajnimit, menaxherët dhanë vlerësimet e tyre mbi temat e trajtuara dhe trajnuesen.

Anila Bashllari është trajnuar dhe çertifikuar si trajnere për fushën e zhvillimit personal dhe profesional nga qendra ndërkombëtare John Maxwell Team. Qendra fokusohet më së shumti në fushën e lidershipit dhe ka patur ndikim në disa nga organizatat më të mëdha botërore, ka trajnuar dhe mentoruar politikanë, presidentë dhe drejtues të famshëm kompanish multinacionale.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *