fbpx

BENI ZGJEDHJEN TUAJ

Produktet per zhvillim personal

Life 2.0

Nëse jeni në kërkim të një vizioni të qartë për jetën tuaj, një sistemi të provuar për të qënë të shëndetshëm & fit, menaxhoni emocionet, të jeni në lidhjen e dëshiruar, të rrisni fëmijë të suksesshëm, të jeni të suksesshëm apo të krijoni pavarësinë tuaj financiare – Programi Life 2.0 ju mundëson qartësinë, mënyrat dhe motivimin për të vepruar dhe arritur atje ku ju dëshironi. Programi Life 2.0 është në vetvete një platformë mbi jetën!

Jeni gati të krijoni versionin më të dëshiruar të jetës suaj? Rregjistrohu TANI në programin Life 2.0 dhe do të të rilidheni me fuqinë brenda jush duke u bërë personi që ju keni ëndërruar prej vitesh.

199.00
Life 2.0- I preferuari

Nëse dëshironi të eksploroni më shumë mbi veten tuaj, të keni qartësi për aspekte të ndryshme të jetës dhe të punoni me një coach për jetën për t’i realizuar ato, Programi Life 2.0 I preferuari do ju ndohmojë tia arrini.

Përveçse do të keni akses të plotë në programin Life 2.0 ju do të keni mundësi të ndiqni 7 seanca live me Anilën për të diskutuar mbi kategori të ndryshme si dhe Pyetje & Përgjigje.

Jeni gati të krijoni versionin më të dëshiruar të jetës suaj? Rregjistrohu TANI në programin Life 2.0 dhe do të të rilidheni me fuqinë brenda jush duke u bërë personi që ju keni ëndërruar prej vitesh.

365.00
NeuroWisdom 101

A e dini se duhen më pak se 60 sekonda për të përmirësuar gjëndjen tuaj emocionale, ulur stresin, pakësuar ankthin dhe rritur fokusin dhe përqëndrimin?

Dr. Anila Kaba-Bashllari dhe Dr. Mark Waldman vijnë me një bashkëpunim në Programin NeuroWisdom 101 duke ndarë me ju teknika të thjeshta por tepër efikase për një gjumë të qetë dhe rigjenerues; mbajtje të një peshe konstante; menaxhim të emocioneve atëhere kur do të donit të shpërthenit; zhvillim të intuitës, kreativitetit dhe zgjidhjes së problemeve; rritje të vetë-vlerësimit dhe vetë-besimit; përqëndrim të lartë dhe relaksim të shpejtë; eficencë duke përfunduar më shumë detyra brenda një kohe më të shkurtër; shijim të momenteve të lumturisë dhe krijimit të momente të tjera.

Programi ka 56 audio dhe ushtrime dhe ju do të keni mundësi të ushtroheni çdo ditë për vetëm 10 minuta duke dëgjuar një audio dhe bërë ushtrimin përkatës. Ju do të ndjeni efektin e programit ditë pas dite dhe pas 8 javësh do të shikoni Brenda vetes personin që keni dëshiruar gjithmonë të jeni.

 

199.00
Mendësia për sukses

E keni menduar ndonjëherë që mendësia juaj është vija ndarëse midis suksesit dhe dështimit? Dhe e dini që ju jeni gjeniu i zgjidhjes së problemeve? Ju keni lindur I tillë dhe nuk keni pse jetoni me frikën se çfarë drejtimi do të marrë jeta juaj pasi ju jeni arkitekti i saj. Eshtë momenti që unë të ndaj me ju gjithshka që kam mësuar, ndryshuar dhe masterizuar prej dekadash duke zhvilluar mendësinë drejt suksesit dhe zakonin e zgjidhjes së problemeve.

Ju keni aftësinë brenda jush të krijoni një jetë cilësore duke optimizuar dhe masterizuar fuqinë e trurit dhe mëndjes tuaj.

Programi Mendësia për Sukses ka 10 video dhe 6 audio të cilat do ju ndihmojnë të optimizoni dhe maksimizoni përdorimin e trurit dhe mendjes suaj si asetet tuaja më të rëndësishme si dhe të krijoni një mendësi të rritjes si premisa kryesore e një jete cilësore dhe të realizuar.

Jeni gati! Rregjistrohu TANI në programin Mendësia për Sukses dhe mësoni sekretin e një jetë të shëndetshme dhe cilësore.

99.00
Crush Your Resistance

Doni të eleminoni rezistencën që ju shfaqet sa herë doni të veproni? Të mos shtyni vazhdimisht detyrat tuaja për nesër si dhe të rrisni vetëbesimin? Të kuptoni kur rezistenca juaj është thjesht një justifikim për të mos vepruar apo diçka reale e cila ka nevojë të ndryshojë?

Programi Crush Your Resistance do ju ndihmojë të identifikoni rezistencën kur ajo ju shfaqet si dhe ta eleminoni, për të realizuar qëllimet dhe objektivat tuaja.

39.00