fbpx

Life 2.0

Rregjistrohuni tani në programin online Life 2.0 dhe transformoni
jetën tuaj duke e rishkruar atë.

Këndvështrime të reja mbi shëndetin, financat, prindërimin, dashurinë, marrëdhëniet shoqërore, mendjen, të mësuarit, karrierën dhe emocionet.

nga Anila Bashllari

Mirëse erdhët në programin Life 2.0

Një këndvështrim holistik mbi jetën

Programi Life 2.0 do t’ju ndihmojë të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj duke vlerësuar se ku jeni për momentin dhe të përcaktoni se ku dëshironi të shkoni; duke hartuar një plan të qartë objektivash dhe duke punuar me një platformë mbështetëse për t’i arritur ato. “Life 2.0” është në vetvete një platformë mbi jetën!

Pse ky program?

Ka një sens urgjence pikërisht tani! E di që shumë prej nesh e ndjejnë këtë nevojë urgjence për ndryshim. Si qenie njerëzore, ne kemi nevojë të jemi të shëndetshëm dhe fit; kemi nevojë të ndihemi të lumtur me familjen dhe miqtë tanë; kemi nevojë për të patur një karrierë të sukseshme dhe të kemi mirëqënie. Ne kemi nevojë që në mënyrë inteligjente të përmirësojmë aspekte të ndryshme të jetës dhe për këtë na duhet një mendje dhe zemër që shikon qartë…

Unë quhem Anila Kaba Bashllari, themeluese e kompanisë Beyond Limits dhe është kënaqësia e privilegji im t’ju ndihmoj sadopak në arritjen e ekselencës në jetën tuaj.

Prezantim i programit nga Anila

Opsionet për blerjen e produktit

199 Euro (Vlera 399 Euro)

Ju do të keni:
 1. Akses të plotë në programin Life 2.0 për të gjitha aspektet e jetës:
  • Shëndeti dhe Fitnes
  • Mendja dhe Intelekti
  • Emocionet dhe menaxhimi i tyre
  • Bota shpirtërore
  • Marrëdhënia në çift
  • Prindërimi
  • Marrëdhëniet Shoqërore
  • Karriera
  • Financat
  • Indeksi i të mësuarit
  • Vizioni i integruar mbi jetën
Mbi 30 video të cilat ju mund t’i ndiqni në hapësirën dhe kohën tuaj si dhe platforma Momenti Juaj e cila do ju ndihmojë të kuptoni ku jeni, ku doni të shkoni dhe si të realizoni ëndrrat tuaja.     Bli Tani

365 Euro (Vlera 997 Euro)

Ju do të keni:
 1. Akses të plotë në programin Life 2.0 (mbi 30 video) për të gjitha aspektet e jetës:
  • Java 1: Shëndeti dhe Fitnes & Mendja dhe Intelekti
  • Java 2: Emocionet dhe bota shpirtërore
  • Java 3: Marrëdhënia në çift & Marrëdhëniet shoqërore
  • Java 4: Prindërimi
  • Java 5: Karriera
  • Java 6: Financat
  • Java 7: Vizioni i integruar mbi jetën
    2. 7 seanca Live me Anilën për të diskutuar mbi çdo kategori si dhe Pyetje & Përgjigje     Bli Tani

Çfarë është Life 2.0?

Ky program është për të gjithë ata që duan të krijojnë një jetë të suksesshme disadimensionale… dhe këtë nuk e mësojnë në asnjë nga vitet e shkollës…

Është një program që ju ndihmon të përcaktoni prioritetet tuaja. Është një qasje holistike që trajton aspekte të ndryshme të jetës ku ju do të mund:

 • Të njiheni me informacionin e shumë viteve kërkimi, eksplorimi dhe zbulimi në lidhje me aspekte (dimensione) të ndryshme të jetës;
 • Të ndiqni një seri videosh që trajtojnë në mënyrë të veçantë çdo aspekt të jetës;
 • Do të mësoni si të përmirësoni raportet tuaja personale dhe të punës dhe si të përmirësoni raportin e shumëdëshiruar punë-familje;
 • Të përcaktoni prioritetet tuaja në jetë; të jetoni vetëdijshëm dhe të ndiheni të përmbushur;
 • Të keni një platformë të fuqishme dhe transformuese që do t’ju shërbejë gjatë gjithë jetës tuaj dhe sa herë t’i ktheheni,  të keni mundësi ta përmirësoni atë;
 • Ky program është një eksperiencë reale e jetës tuaj por në dimensione që nuk i keni njohur më parë;
 • Është një këndvështrim holistik i jetës që ju mundëson daljen nga zona e rehatisë dhe klisheve të përditshme përsa i përket suksesit, lumturisë dhe një jete të realizuar.
 • Zgjeron vizionin tuaj dhe ju ndihmon të riformuloni çfarë është suksesi duke e parë atë si një koncept të integruar të disa aspekteve të jetës.
 • Ju ndihmon të reflektoni mbi besimet tuaja, vizionin, qëllimin për çdo aspekt të jetës duke formuluar strategjinë përkatëse për të arritur objektivat dhe qëllimet tuaja.
 • Ju ndihmon të vetëreflektoni dhe të krijoni zakone të reja që ju shërbejnë në çdo moment të jetës.

Çfarë përfshihet në këtë program?

Ju do të keni mundësi të ndiqni rreth 30 video të cilat do të trajtojnë aspekte të ndryshme të jetës. Gjithashtu, në një video të veçantë do të mësoni si të Riprogramoni veten tuaj për sukses. Ky nuk është thjesht një program por një platformë e jetës tuaj. Ju keni mundësi t’i riktheheni përsëri këtij programi me një nivel më të lartë të vetëdijes, kuptimit dhe motivimit për të ndërmarrë hapat e duhur. Çdo minutë e jetës tuaj vlen prandaj jepini kuptim. Nëse nuk bëni asgjë, ato minuta janë të humbura. A mund t’i numëroni minutat tuaja të humbura?

 • Video për çdo kategori me informacionin dhe njohuritë më të fundit nga fusha e neuroshkencës, mendimit pozitiv dhe sjelljes njerëzore si dhe eksperiencës së njerëzve që guxojnë të krijojnë një dimension të tillë për jetën e tyre.
 • Platformën “Reflektim me Veten” ku do të keni mundësi që për çdo aspekt të identifikoni besimet tuaja; Vizionin që keni për çdo aspekt; Cila është Pse-ja juaj dhe çfarë Strategjie do të ndiqni për të arritur atje ku dëshironi. Këtë platformë do ta gjeni në në brendësi të programit dhe do të keni mundësi ta pasuroni me foto nga jeta juaj personale apo ato që do të keni akses në program.
 • Ky program do t’ju ndihmojë të keni një perspektivë të qartë dhe të thellë për çdo aspekt të jetës.
 • Grup privat, të dedikuar në Facebook ku do të keni mundësi të ndani eksperiencat tuaja, arritjet dhe vështirësitë me individë të tjerë që mendojnë si ju dhe janë të angazhuar seriozisht për të ndryshuar jetën e tyre.

Fushat më të rëndësishme të jetës

Life 2.0 trajton nëntë fushat kryesore të jetës si dhe aspektin e Indeksit të të Mësuarit. Në këtë program, do të mësoni sesi të përmirësoni këto fusha dhe të krijoni vizionin tuaj për secilën prej tyre. Life 2.0 ka përfshirë gjithçka për t’ju ndihmuar juve ta shikoni dhe jetoni jetën në 360 gradë!

Filloni tani!!!

Shumica e njerëzve nuk janë të vetëdijshëm se ku janë, çfarë duan të arrijnë dhe si të shkojnë atje… Është njësoj sikur doni të shkoni diku por nuk dini as ku jeni për momentin; pse doni të shkoni, dhe nuk keni një hartë në dorë…

Vendosni të jeni ndryshe… Është detyra, përgjegjësia dhe zgjedhja juaj për të qartësuar çfarë doni të arrini duke i mundësuar vetes versionin më të mirë të mundshëm.

Persona të ndryshëm që janë bërë pjesë e programit Life 2.0 theksojnë se kanë përjetuar përmirësime të dukshme si:

✔ Rritje të vetëdijes duke vëzhguar dhe marrë në kontroll aspektet më të rëndësishme të jetës.
✔ Krijimin e një mendësie pozitive për shëndetin, marrëdhëniet dhe pavarësinë financiare.
✔ Harmoninë e shumë dëshiruar midis punës dhe jetës personale.
✔ Më shumë kohë për veten e tyre.
✔ Më shumë fokus dhe rritje të produktivitetit.
✔ Rritje të motivimit, vetë-vlerësimit dhe vetë-besimit.
✔ Një vizion të qartë për jetën.
✔ Si dhe shumë më tepër…

Akses i palimituar!

Ju mund të aksesoni programin nga platforma juaj e preferuar. Mund të dëgjoni videot dhe të lexoni materialet me lehtësi, kudo dhe kurdo.

Rezultatet që prisni

Life 2.0 është një eksperiencë unike për njohjen e vetes dhe për të ndërmarrë hapat e duhura drejt asaj që doni të arrini. Dhe është hartuar posaçërisht për secilin prej jush. Si është e mundur kjo? Nëpërmjet platformës “Reflektim me veten” ju do të keni mundësi të njiheni me besimet tuaja; Pse-në tuaj; Vizionin dhe si mund ta arrini atë për çdo kategori të jetës. Dhe është e matshme … Ju mund t’i ktheheni programit çdo vit dhe mund të shikoni ndryshimet tuaja… mund të përmirësoheni çdo herë që navigoni në të…

Pse jam kaq e sigurt? Sepse kam përjetuar dhe vërejtur rezultatet në jetën time dhe të klientëve me të cilët punoj. Edhe tek ata më skeptikët…

Platforma “Reflektim me veten” do t’ju ndihmojë:

✔ Të zbuloni se si e keni organizuar jetën tuaj në lidhje me shëndetin, lidhjen në çift, karrierën apo financat si dhe qartësinë se çfarë dëshironi të arrini në jetë;
✔ Ballafaqimin me pengesat (mentale apo emocionale) dhe strategjinë për t’i kapërcyet dhe eliminuar ato;
✔ Hartimin e një vizioni të qartë për cdo kategori të jetës suaj si dhe krijimin e një vizioni të integruar (360 gradë) për një jetë të realizuar dhe në harmoni;
✔ Hartimin e një strategjie të individualizuar dhe plani pune konkret për të arritur çfarë ju dëshironi në jetën tuaj, në kategoritë përkatëse;
✔ Do t’jua rrisë motivimin për të përmirësuar aspekte të caktuara në jetën tuaj si dhe kuptuar nëse jeni në drejtimin e duhur apo jo;
✔ Mundësi komunikimi të vazhdueshëm me Anilën si dhe individë të tjerë që kanë realizuar qëllimet e tyre;
✔ Dhe shumë më tepër…

Ky është investimi më i rëndësishëm në jetën tuaj…

Life 2.0 është një eksperiencë unike që do t’ju ndihmojë juve edhe familjen tuaj të arrini cilësinë e jetës që dëshironi. Nëse jeni prindër, do të keni mundësi të bëheni modeli i duhur për fëmijët tuaj. Do të keni mundësi të ndiheni në paqe me vlerat tuaja si dhe të krijoni marrëdhënie efektive dhe një performancë të lartë. Do të keni mundësi të shijoni më shumë jetën duke qenë të vetëdijshëm dhe prezentë…

Do të mund të planifikoni si duhet karrierën tuaj dhe si pasojë edhe financat… Do të ndryshojë raporti që keni me paratë dhe do të keni mundësi të krijoni vizionin e jetës që ju dëshironi.

A është e justifikueshme të paguani 1 kafe në ditë për një vit rresht dhe të fitoni jetën që ju dëshironi? Zgjedhja është e juaja! Por ia vlen ta provoni. Dhe është një program që do t’ju shërbejë gjatë gjithë jetës. Është busulla juaj.

Mos lejoni rastësinë të përcaktojë jetën tuaj. Por vendoseni ju. Tani. Me një klikim! Nëse jeni të gatshëm për ndryshimin e dëshiruar në jetën tuaj, KOHA është tani! Kliko butonin BLI TANI dhe bëhu pjesë e programit.

Në brendësi të programit

Përveç videove dhe materialeve shpjeguese, Life 2.0 ofron orientim specifik për krijimin e vizionit nëpërmjet videove “Është Momenti Juaj”,
një platformë / dokument për të punuar me secilën kategori si dhe foto dhe thënie që ju mund t’i përdorni gjatë punës në platformën “Momenti Juaj”.

10 Aspektet e Jetës Tuaj

Programi trajton 10 aspektet kryesore që përbëjnë jetën e gjithësecilit prej nesh, performanca e të cilave përcakton cilësinë e ditës dhe jetës tonë.

1. Shëndet dhe Fitnes

Një këndvështrim holistik mbi trupin tuaj… Ne si qenie njerëzore mësojmë nëpërmjet kontrastit. Pasi sëmuremi e kuptojmë rëndësinë e shëndetit. Si do të ndiheshit nëse do të kishit një sistem/platformë që t’ju ndihmojë të keni shëndetin dhe trupin që dëshironi? Zbuloni çfarë duhet të bëni për një trup të shëndetshëm dhe fit.

2. Emocionet dhe Inteligjenca Emocionale

Sot rregullat e lojës po ndryshojnë. Marrja në punë, promovimi apo lidershipi sot kushtëzohen nga niveli i Inteligjencës Emocionale të punonjësit. Po kështu edhe të ndjerit mirë me veten dhe gjithçka rreth jush… Mësoni mbi emocionet tuaja dhe si të rrisni Inteligjencën Emocionale.

3. Mendja dhe Intelekti

Zbuloni çfarë është mirëqenia mentale, elementët e saj dhe pse është e rëndësishme… Mësoni se pse të jemi të vetëdijshëm është çelësi i kontrollit mbi veten dhe të menduarit… Ju do të keni mundësi të eksploroni besimet tuaja, se çfarë doni të arrini në këtë kategori si dhe çfarë strategjie duhet të ndiqni për të arritur qëllimin tuaj.

4. Bota shpirtërore

Pjesa dërrmuese e ngatërrojnë spiritualizmin me besimin fetar. Këtu do të mësoni çfarë është spiritualizmi dhe pse është një rrugëtim personal. Njihuni me disa praktika të thjeshta por të thella që do t’ju ndihmojnë të kuptoni vlerën e spiritualizmit, të kuptoni qëllimin tuaj në jetë dhe të filloni ta jetoni atë.

5. Marrëdhëniet në çift

Marrëdhëniet përcaktojnë lumturinë tuaj! Nëse jeni në çift, ju do të mësoni gjuhët e dashurisë dhe si të krijoni një marrëdhënie të sukseshme dhe afatgjatë.  Nëse jeni beqar/e do të mësoni se si të tërhiqni dhe krijoni lidhjen e duhur… Mësoni se si të forconi dashurinë në çift dhe cilat janë gjuhët e dashurisë…

6. Prindërimi

Arti i prindërimit! Duket sikur me ardhjen e fëmijëve në jetë ne pajisemi me aftësitë e një prindi model. Por sa e vërtetë është kjo? Zbuloni cili është roli ynë si prindër për të rritur fëmijë të shëndetshëm fizikisht, mentalisht, emocionalisht dhe shpirtërisht.

7. Jeta Sociale

Zbuloni se cilët janë faktorët e mbijetesës për ne si qenie njerëzore.

Çfarë na bën të lumtur?

Si të ndërtojmë marrëdhënie cilësore?

8. Karriera

Karriera në Shekullin e 21të: Paradoksi i zgjedhjeve! Cilat jane disa keqinterpretime në lidhje me karrierën si dhe çfarë duhet të bëni nëse nuk jeni në punën e dëshiruar.

9. Financat

Vendosni rripin e sigurisë pasi do të ketë turbulenca… Do të sfidoni besimet që ju keni mbajtur kaq vite mbi paranë…Vlerëso raportin tënd me paranë, krijo një histori të re për të!!! Mësoni sesi të krijoni historinë tuaj të parasë dhe vendosni një raport të ri me të!!!

10. Riprogramimi për sukses

Orientoni mendjen tuaj drejt suksesit që dëshironi. Cilat janë 4 elementët bazë për të riprogramuar mënyrën e të menduarit? Çfarë duhet të dini për ciklet e të Mësuarit.

Çfarë thonë klientët e mi

Albana Muçaj

Gazetare e çështjeve ekonomike, Sipërmarrëse

“Momenti Juaj” në programin Life 2.0 të vendos në një rafsh reflektimi të thellë, që ndoshta nuk ke pasur asnjëherë mundësi ta përjetosh. Kjo ka qenë edhe eksperienca më argëtuese dhe e bukur, pasi mund të krijosh “librin” e jetës tënde. Dhe jo vetëm një herë…

Nëse nuk keni menduar për vizionin tuaj mbi jetën dhe aq më pak për një vizion të integruar, programi Life 2.0 do t’ju ndihmojë të ndëmerrni hapa konkretë dhe të përcaktoni prioritetet se ku duhet të fokusoheni në një dinamikë dhe ndëveprim aktiv.

Vilma Kapaj

Juriste

Në një bisedë rastësore u njoha me Anilën dhe blogun e saj. Pas një takimi me të, mora më shume pozitivitet nga çfarë prisja. U  bëra pjesë e programit Life 2.0 për të njohur më shumë brendine time, rritur shkallën e vetëdijes dhe u ndjerë në paqe me veten dhe harmoni me jetën.

Do t’jua rekomandoja të gjithëve programin Life 2.0 …do të surprizoheni me njeriun që gjendet brenda jush .

Dhe nuk do ju mjaftoje një dëgjim i parë..do kërkoni t’i riltheheni sërish vetes tuaj.

Renato Civili, MBA

Executive Director of UniPro Balkan Academy

Life 2.0 ka qenë një nga investimet më të rëndësishme që kam bërë.  Më ka ndihmuar të fitoj këndvështrime të reja rreth jetës, suksesit, dhe të zhvilloj mendësinë e duhur për të arritur objektivat në jetën time personale dhe profesionale. Më ka dhënë një sistem si mund të përmirësojë veten çdo ditë, për të arritur jo vetë rezultate më të larta në karrierë e biznes, por edhe për të qenë më i lumtur në jetën personale e familjare.

Nëse dëshiron të bëhesh lider dhe të transformosh jetën tënde – Programi Life 2.0 është i duhuri për ty

Pyetje të shpeshta

Eksploroni katalogun e pyetjeve dhe klikoni mbi pyetjen që ju intereson të merrni përgjigje. Përgjigjet mund t’i lexoni poshtë secilës pyetje.

Ju mund ta blini këtë program nëse keni dëshirë, interes dhe nevojë të kuptoni se ku gjendeni për momentin në lidhje me 10 aspektet më të rëndësishme të jetës suaj dhe të mësoni sesi t’i përmirësoni këto aspekte. Ky program do të funksionojë vetëm nëse ju punoni në mënyrë të qëllimshme dhe vetëdijshme me platformën që gjendet në program.

Programi Life 2.0 do t’ju ndihmojë që të rrisni vetëdijen mbi 10 fushat kryesore të jetës suaj, në mënyrë që të mendoni dhe punoni qëllimshëm për përmirësimin e këtyre aspekteve dhe krijimin e jetës që dëshironi. Ky program do t’ju mësojë gjithashtu se si të reflektoni mbi jetën tuaj në 10 aspektet kryesore të saj, sesi të zbuloni dhe identifikoni besimet tuaja mbi këto aspekte, do t’ju ndihmojë që të krijoni vizionin tuaj mbi këto kategori si dhe vizionin e përgjithshëm mbi jetën tuaj, do t’ju ndihmojë që të shkruani një strategji dhe plan të qartë për arritjen e objektivave që i vini vetes si dhe për përmbushjen e vizionit që krijuat. Mos lejoni rastësinë të përcaktojë jetën tuaj. Por vendoseni ju. Tani. Me një klikim! Nëse jeni të gatshëm për ndryshimin e dëshiruar në jetën tuaj, KOHA është tani! Kliko!

Ky program është për të gjithë ata individë që duan të reflektojnë mbi jetën e tyre dhe ta përmirësojnë atë. Nuk ka limitime moshe, gjinie, profesioni, statusi ekonomik apo social. Rekomandohet të blihet dhe ndiqet nga persona mbi 14 vjeç. Programi i drejtohet audiencës që flet apo kupton gjuhën shqipe dhe nuk ka titra apo përkthim të materialit në gjuhë të tjera.

Ky program është krijuar nga Dr. Anila Bashllari, eksperte e çertifikuar në fushën e zhvillimit personal dhe profesional.

Programi përbëhet nga 13 seksione, përfshirë videon hyrëse, atë mbyllëse si dhe një video shpjeguese sesi mund të krijojmë vizionin për jetën tonë. 10 kategori përfshijnë 10 aspekte të ndryshme të jetës. Secila prej këtyre kategorive ka 2-3 video / mësime, platformën për të punuar me të, foto dhe thënie që mund të përdoren për platformën.

Programi ka 10 kategori dhe secila prej tyre duhet të plotësohet minimalisht brenda 7 ditësh. Gjithsej, programi mund të zgjasë rreth 3 muaj.

Programin mund ta ndiqni në mënyrën që ju përshtatet më shumë. Por për të qenë efikas dhe të filloni të ndryshoni aspekte të caktuara të jetës suaj, duhet të punoni dhe përfundoni të paktën 1 kategori për një periudhë kohe prej 10 ditësh. Kategoritë qëndrojnë më vete por ndërtojnë progres mbi njëra-tjetrën. Për të përfituar sa më shumë është e rekomandueshme të ndiqni të gjithë programin njëherësh për të kuptuar se për çfarë bëhet fjalë. Më pas mund të zgjidhni atë kategori apo aspekt të jetës që keni nevojë të filloni të ndryshoni. Sidoqoftë, mënyra se si janë renditur kategoritë ka një logjike të caktuar dhe rekomandohet që kategoritë të punohen njëra pas tjetrës.

Për të blerë programin, klikoni në butonin “Bli tani” në faqen kryesore dhe do të drejtoheni automatikisht në një faqe tjetër ku mund të bëni pagesën online duke përdorur kartën tuaj të kreditit ose llogarinë tuaj PayPal.

Nëse ju nuk mund të bëni blerjen online të produktit, ju sugjerojmë të na kontaktoni në adresën e emailit: support@anilabashllari.com. Stafi i Life 2.0 do t’ju dërgojë një faturë të cilën mund ta paguani në bankë dhe pasi pagesa t’ju konfirmohet ju do të merrni të dhënat e aksesit në emailin tuaj.

Menjëherë pasi ju të blini programin duke plotësuar të dhënat tuaja personale (duke ndjekur udhëzimet me kujdes), ju do të merrni një email me të dhënat e hyrjes në program. Këto të dhëna janë unike për çdo përdorues. Ju do të merrni emrin e përdoruesit, fjalëkalimin si dhe linkun ku mund të hyni në program.

Menjëherë pasi të merrni emailin me të dhënat tuaja, ju këshillojmë që t’i mbani shënim të dhënat në një dokument apo bllok shënimesh. Nëse për arsye teknike ju nuk merrni një email pasi të keni kryer pagesën, e fshini emailin me të dhënat tuaja ose harroni të dhënat, ju lutem kontaktoni në email in: support@anilabashllari.com

Patjetër! Ju mund të kontaktoni stafin e suportit në email in: support@anilabashllari.com dhe ne do t’ju asistojmë në blerjen e produktit. Ju këshillojmë që përpara se të na kontaktoni, ju lutem kontrolloni të dhënat e kartës suaj, buxhetin e kartës dhe sigurohuni që gjithçka është në rregull teknikisht.

Nëse për arsye teknike faqja e blerjes nuk hapet, ju lutem na kontaktoni në emailin: support@anilabashllari.com dhe stafi ynë do t’ju asistojë menjëherë.

Nëse ju bëni blerjen e produktit, paratë nuk mund t’ju kthehen mbrapsht. Proçesi i blerjes së produktit kalon në disa faza në të cilat lexuesi ka mjaftueshëm material informues dhe kohë në dispozicion që të vlerësojë nëse produkti është ose jo i përshtatshëm për t’u blerë dhe ndjekur.

Jo, ky program nuk ju pajis me çertifikatë sepse programi synon t’ju ndihmojë të përmirësoni veten dhe jetën tuaj në aspekte të ndryshme. Nuk është trajnim formal profesional por një platformë reflektuese mbi jetën tuaj personale. Çertifikata më me vlerë është transformimi juaj dhe arritja e rezultateve që dëshironi.

Nëse pyetja juaj nuk gjendet në këtë listë apo nëse keni nevojë të kontaktoni stafin suportues të faqes, ju lutem kontaktoni në email in: support@anilabashllari.com