Lidershipi, konceptet e tij – Trajnim (Raiffeisen Bank)

Foto nga trajnimi për një pjesë të stafit të Raiffeisen Bank. Trajnimi u fokusua në temën e Lidershipit dhe u trajtuan aspekte të ndryshme të lidershipit. Trajnimi u mbajt në Dhjetor 2016.

 

 

 

Powered by Watch Dragon ball super