“Lidershipi, rruga drejt suksesit” – Trajnim

Më 9 Qershor, 2016, Anila Bashllari ishte e ftuar nga Protik Innovation Center për të folur mbi konceptin modern të lidershipit, ligjet e lidershipit dhe si mund të bëhesh një lider.

Në trajnimin 1 ditor “Lidershipi, rruga drejt suksesit” morën pjesë rreth 50 të rinj që kanë ndërmarrë nisma startups dhe synojnë të bëhen sipërmarrës të suksesshëm.

Aktiviteti u zhvillua në Protik Innovation Center, Tiranë.

13466389_375940922530270_2665537729773304289_n-e1471456980954

Powered by Watch Dragon ball super