Trajnim për menaxhimin e stresit me OJF të ndryshme

Profesionistët që punojnë në organizata jo qeveritare bien shpesh pre e stresit gjatë punës së tyre të përditshme. Trajnimet që mësojnë teknika efektive mbi menaxhimin e stresit janë  gjithëmonë të nevojshme.

Më datë 6 Qershor, Anila Bashllari mbajti një trajnim 1 ditor mbi këtë temë dhe nëntema të tjera për përfaqësues të organizatave të ndryshme. Trajnimi u zhvilluar në formën e një prezantimi dhe më pas diskutim pyetje – përgjigje.

Është vërtet zhvillim  pozitiv që organizatat joqeveritare tregojnë kujdes për punonjësit e tyre duke organizuar trajnime në fushën e zhvillimit personal. Një nga temat e trajnimit të datës 6 Qershor ishte “Si të menaxhojmë stresin duke menaxhuar veten”.

stress management 3

stress management 4

stress management 4

 

Powered by Watch Dragon ball super