Anila Bashllari jep intervistë për televizionet lokale, Shkodër

nga Anila Bashllari

anila-bashllari

Më datë 23 Maj, Anila Bashllari mbajti një leksion të hapur për studentët e Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër mbi rëndësinë e zhvillimit personal dhe profesional për një jetë dhe karrierë të suksesshme.

Anila paraqiti një temë të re për studentët e Shkencave të Edukimit, temë që i bëri studentët të reflektojnë mbi zhvillimin e tyre personal dhe mënyrën se si ata e shohin realitetin.

Temat që u diskutuan në leksion ishin risi për studentët dhe universitetin, duke qenë se vetë fusha e zhvillimit personal është në fillesat e saj në Shqipëri.

Më poshtë do të gjeni një intervistë të shkurtër që Anila Bashllari ka dhënë për dy televizione lokale në Shkodër.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *