Anila Bashllari jep intervistë në Pasdite me Rudina Magjistarin (Klan TV)

Më 27 Qershor 2017 Anila ishte e ftuar në emisionin Pasdite me Rudinën, për të folur rreth fushës së zhvillimit personal dhe profesional në Shqipëri, si një fushë e re dhe interesante për të mësuar më shumë mbi të.

Anila, një pionere në këtë fushë, shpjegoi se çfarë nënkupton zhvillimi personal, çfarë do të thotë të jesh coach (trajnere) apo mentore e dikujt dhe se si kjo eksperiencë sjell ndryshim mendësie dhe rezultate të larta tek individët.

Intervista përfshiu edhe një ushtrim kinezologjie që Anila e demonstroi për audiencën, për të treguar që mendimet tona pozitive ose negative kanë efekt të menjëhershëm në trupin tonë fizik.

anila klantv 2 anila klantv 7

Për më shumë, ndiqni intervistën e plotë të Anilës në linkun e mëposhtëm:

Powered by Watch Dragon ball super