fbpx

TRAJNIM FALAS "SI TË ARRINI REZULTATET E DËSHIRUARA"

Regjistrohu tani

për trajnimin falas
mbi Mendësinë e Rritjes.

Apliko tani për tu regjistruar në trajnimin e datës 11 Mars, ora 18:00

Pas 10 vitesh eksperiencë coaching dhe mentorimi, dhe pas trajnimit të qindra pjesëmarrësve në fushën e zhvillimit personal dhe profesional do të ndaj me ju informacione dhe teknika që do ju ndihmojnë të kuptoni pse është e rëndësishme të keni një Mendësi të Rritjes dhe pse do ju ndihmojë të arrini rezultatet e dëshiruara.