Si të manifestojmë në 30 ditë – Mastermind Group

Ky trajnim u zhvillua përgjatë periudhës 17 Shkurt – 29 Mars 2017 me një grup prej 12 pjesëmarrësish. Tematika e trajnimit u fokusua në informacione dhe eksperienca që rrisin vetëdijen për njohjen e vetes, për një qetësi të mendjes, produktivitet më të lartë dhe marrëdhënie më efektive. Për më shumë, lexoni vlerësime të bëra nga të trajnuarit mbi trajnimin: Vlerësime për trajnimin “Si të manifestojmë në 30 ditë”

17458303_10212101977534471_6181463818750524132_n 17626606_10212101977214463_1786043481908355402_n

Powered by Watch Dragon ball super