Trajnim 4 javor me skuadrat e RE/MAX Golden & Koncept

Industria e menaxhimit të pasurive të patundshme në Shqipëri është ende në fazat e saj të para dhe po zhvillohet me ritme të shpejta. Në këto kushte, lind nevoja e domosdoshme për të fituar ekspertizën e duhur dhe për t’u trajnuar në lidhje me botën e komunikimit efektiv, shitjes, produktivitetit dhe tema të tjera. 

Skuadrat e RE/MAX Golden dhe Koncept zgjodhën eksperten Anila Bashllari për të organizuar një trajnim 6 javor mbi temat:

  • Komunikim efektiv
  • Shitje 
  • Rritja e produktivitetit
  • Si të përballojmë ndryshimin
  • Lidership 
  • Mendësia për sukses, e të tjera. 

Drejtuesit aktualë janë përgjegjës për krijimin dhe mentorimin e menaxherëve të rinj. Për këtë arsye, zhvillimi personal është domosdoshmëri dhe duhet përqafuar nga çdo kompani që kërkon të mbijetojë në treg. 

Powered by Watch Dragon ball super