Trajnime

Trajnime për Korporata

  • Komunikim Efektiv

  • Inteligjencë Emocionale

  • Going the Extra Mile (GTEM)

  • Rritja Është Maratonë, Jo Sprint (GIMNAS)

Grupe Master Mind

  • 15 Ligjet e Rritjes

  • Të jetuarit me qëllim

  • 21 Ligjet e Lidershipit

Jeni të interesuar në shërbimet që ofron Anila?

Ju mund të shkruani një email në faqen Kontakt

 

Trajnim 8 javor me skuadrat e RE/MAX Golden & Koncept

Industria e menaxhimit të pasurive të patundshme në Shqipëri është ende në fazat e saj të para dhe po zhvillohet me ritme të shpejta. Në këto kushte, lind nevoja e domosdoshme për të fituar ekspertizën e duhur dhe për t'u trajnuar në lidhje me botën e komunikimit...

“Mendësia Për Sukses” – Trajnim me RE/MAX Albania

Me datë 31 Maj 2018 skuadrat e RE/MAX Albania zhvilluan një aktivitet të madh të fokusuar në mendësinë për sukses.  Rreth 100 konsulentë imobiliarë morën pjesë në trajnimin "Mendësia për sukses" që u zhvillua nga RE/MAX Albania. Ndihem e lumtur që mu dha mundësia të...