Coaching

“Mënyra sesi mësojmë krijon sjelljet tona”

Anila Kaba-Bashllari, PhD

Coaching për Jetën (Shëndet & Mirëqënie)

Një qasje holistike që integron kërkimet më të fundit në Psikologji, Neuroshkencë dhe Mjekësi me teknika të coaching strategjik, që do t’ju ndihmojnë juve të përjetoni një transformim sistematik në aspektin e shëndetit dhe jetëgjatësisë.

Coaching Ekzekutiv

  • Ju ndihmon të krijoni një histori të re dhe të transformoni jetën tuaj

  • Ofron mbështetje për ndryshimet në karrierë dhe biznes

  • Mentorim për liderët gjatë ndryshimeve të shpejta apo rrënjësore në organizata

  • Ju ndihmon të zhvilloni një stil të ri të lidershipit duke trajtuar pikat e dobëta

Coaching në Grup- TAGR

  • Ju ndihmon të krijoni një perspektivë të re për jetën

  • Ju ndihmon të ndryshoni mënyrën e të mësuarit duke e trajnuar trurin tuaj

  • Ju ndihmon të rrisni vetëdijen dhe të masterizoni gjendjet mendore në mënyrë që të arrini suksesin e dëshiruar

  • Ju mëson sesi të krijoni jetën e dëshiruar që ajo të jetë e suksesshme

Jeni të interesuar në shërbimet që ofron Anila? 

Ju mund të shkruani një email në faqen Kontakt

 

Seancë Coaching në Grup me agjentë të Re/Max Albania

Gjatë javës së parë të muajit Tetor 2018 pata kënaqësinë të zhvilloja një seancë coaching për një grup agjentësh të Remax Albania. Në përfundim të seancës, dy nga pjesëmarrësit shprehën vlerësimet e tyre për seancën, të cilat mund t'i lexoni më poshtë:  1 - "Unë mezi...

Përshtypjet për trajnimin Think & Grow Rich

Më poshtë mund të lexoni përshtypjet që disa nga pjesëmarrësit e trajnimit "Think & Grow Rich" (që u zhvillua gjatë muajit Nëntor 2018) shprehën dëshirën t'i ndajnë me lexuesit e faqes anilabashllari.com Brunilda Qyra Falë këtij trajnimi, çdo mëngjes e nis ditën...