Blog

Ky blog është një medium ku lexuesit e mi mësojnë sesi të rrisin inteligjencën emocionale, si të vendosin qëllime SMART, të bëhen drejtues më të mirë, të dalin nga zona e rehatisë, dhe shumë më tepër.

Fillo tani!

Isha shumë e përqëndruar se cfarë po tregonte mentori im. Për të qënë e sinqertë isha totalisht e përfshirë në bisedë. Ai po tregonte mbi fëmijërinë e tij… kohën kur e therrisnin “i vonuar” dhe gagac. Edhe mësuesi i tij. Mund ta imagjinoni! Dicka ndjeva brenda vetes...

Truri dhe ushqimi!

“Ti je ajo cka ha” më tërhoqi vëmendjen midis librave të tjerë shumë vite më parë në librarinë më të madhe të qytetit. Ishin momentet e para kur flitej për rëndësinë e ushqimit në Shqipëri dhe se si duhet të ushqehemi. Tani që kujtoj atë kohë mendoj sa pak dinim mbi...

Vetë-vlerësimi; çfarë është dhe si krijohet?

Një mendësi rritjeje dhe pozitive është e rëndësishme për vetë - vlerësimin Vetë - vlerësimi i ulët është një nga faktorët që na ndikon shumë për të ecur përpara. Por çfarë është vetë – vlerësimi? Vetë vlerësim do të thotë mënyra se si e perceptojmë dhe vlerësojme ne...

Pasuri, Lumturi apo të dyja bashkë?

Tema e lumturisë është një nga më të diskutueshmet në ditët e sotme. Pyetja se “kur ndihemi të lumtur” duket sikur nuk ka marrë përgjigje deri tani. Pse mendoj kështu? Sepse mendimtarë, studiues dhe individë të ndryshëm e masin lumturinë sipas treguesve të ndryshëm....

Regjistrohu për të marrë newsletter

Çdo dy javë, dërgoj newsletter tek lexuesit e mi me të cilët ndaj histori frymëzuese nga rrugëtimi im personal, të dhëna mbi trurin dhe nga neuroshkenca, si dhe strategji transformuese për rritjen e tyre personale. Regjistrohu tani