Seminar i Hapur mbi Zhvillimin Personal – Universiteti Luigj Gurakuqi

Më 23 Maj 2017 pata kënaqësinë të ndaja konceptet e zhvillimit personal me më shumë se 100 studentë të Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Leksioni u fokusua në rëndësinë e zhvillimit personal dhe profesional në jetën e përditshme dhe faktit që vetëm nëse ne zhvillohemi personalisht, atëherë mund të kemi një karrierë më të suksesshme, një familje më të lumtur, një jetë më cilësore. 

 

anila shkoder - anila shkoder 1 anila shkoder 2 anila shkoder anila shk anila shko

Powered by Watch Dragon ball super