“Mendësia Për Sukses” – Trajnim me RE/MAX Albania

Me datë 31 Maj 2018 skuadrat e RE/MAX Albania zhvilluan një aktivitet të madh të fokusuar në mendësinë për sukses. 

Rreth 100 konsulentë imobiliarë morën pjesë në trajnimin “Mendësia për sukses” që u zhvillua nga RE/MAX Albania. Ndihem e lumtur që mu dha mundësia të motivoj, frymëzoj dhe të ndaj me profesionistët e rinj elementët që ndikojnë në arritjen e suksesit në jetën personale dhe atë profesionale.

Ky ishte hapi i parë i skuadrave të RE/MAX drejt zhvillimit personal dhe profesional. 

Aktiviteti u mbajt në Hotel The Plaza, Tiranë në orën 18.00.

Powered by Watch Dragon ball super