Më kontaktoni

Klientët e mi janë njerëz të sukseshëm që tentojnë të eksplorojnë më tej asaj çka dijnë për veten dhe suksesi bëhet natyrë e tyre. Klientët e mi janë ata që bëjnë marketingun më të mirë për mua; unë punoj me një numër të kufizuar klientësh dhe me anë të referencave, natyrisht pas një bisede të gjatë me ta.

Nëse jeni të interesuar për një njohje më të thellë të vetes tuaj dhe të eksploroni çfarë mund të bëjmë së bashku, mund të më kontaktoni nëpërmjet kësaj forme kontakti. Përpara se të vendosim nëse do të punojmë së bashku, jam e interesuar të di:

Për çfarë trajnimi jeni të interesuar?

1. Çfarë doni të arrini nëpërmjet coaching?

2. Cilat janë frikërat tuaja më të mëdha për hapat që doni të ndërmerrni?

3. Si e dini që jeni gati për coaching?

Opsionale:

1. Kush ju ka referuar?

2. Çfarë dini për coaching?

3. Adresa juaj e Skype

Powered by Watch Dragon ball super