Leksion i hapur me studentët e Universiteti Metropolitan të Tiranës

Më 6 Maj 2017, Anila Bashllari ishte e ftuar për të mbajtur një leksion të hapur për studentët e Universitetit Metropolitan të Tiranës, me ftesë të pedagoges Alba Skëndaj.

Leksioni u dha gjatë orës së Menaxhimit të Burimeve Njerëzore me temë: Menaxhimi i Burimeve Njerëzore në kompanitë shqiptare dhe elementët e zhvillimit personal.

Studentët shfaqën shumë interes për zhvillimin personal si një fushë relativisht e re në Shqipëri (edhe në botë).

Powered by Watch Dragon ball super