Anila

03/09/2019

Harmonia ‘Unë-Familje-Punë’; Një perspektivë e re për gratë

  Koncepti i krijimit të balancës “punë-familje” lindi kryesisht në Amerikë pas Luftës së Dytë Botërore, kur Amerika dhe vendet e Evropës Perëndimore njohën një rritje […]
03/09/2019

Plakja nuk është një problem që duhet zgjidhur

Ne nuk mërzitemi sepse po plakemi, por sepse nuk ndihemi të përmbushur shpirtërisht. Plakja (sidomos tek gratë) është një proçes që duhet frenuar. Kështu jemi mësuar […]
02/25/2019

Çdo Ditë, Një “Faleminderit”

Nëse keni vullnetin dhe dëshirën për të shkruar në ditarin tuaj të mirënjohjes çdo ditë të javës, ju sugjeroj që të fokusoheni në një temë të […]
02/24/2019

Mënyra më e thjeshtë për të mbajtur ditar mirënjohjeje

  Mënyra më e thjeshtë dhe praktike për të mbajtur një ditar ku të shprehni mirënjohjen tuaj për gjithçka që ju ndodh është të mbani një […]
02/19/2019

Një sistem për ju që tashmë keni braktisur planet e 2019

Muaji Shkurt është momenti kur ju hiqni dorë nga realizimi i objektivave dhe planeve që krijuat në fillim të vitit. 22% e planeve që ne planifikojmë […]
01/11/2019

Aktiviteti Fizik Trupor Rrit Nivelin e Lumturisë

Mjafton pak aktivitet fizik gjatë ditës që ne të ndihemi më të lumtur! Një studim i kryer nga Departamenti i Psikologjisë në Universitetin e Cambridge në […]

Powered by Watch Dragon ball super