fbpx

Blog

Ky blog është një medium ku lexuesit e mi mësojnë sesi të rrisin inteligjencën emocionale, si të vendosin qëllime SMART, të bëhen drejtues më të mirë, të dalin nga zona e rehatisë, dhe shumë më tepër.

Regjistrohu për të marrë newsletter

Çdo dy javë, dërgoj newsletter tek lexuesit e mi me të cilët ndaj histori frymëzuese nga rrugëtimi im personal, të dhëna mbi trurin dhe nga Neuroshkenca, si dhe strategji transformuese për rritjen e tyre personale.

Regjistrohu tani