Anila jep intervistë për Scan TV, në lidhje me aktivitetin si coach dhe mentore

Me datë 16 Shtator 2017, Scan TV mikpriti Anila Bashllarin për një intervistë ekskluzive në emisionin Parfume.

Intervista u fokusua në shpjegimin se çfarë është zhvillimi personal dhe profesional, si mund të jetojmë një jetë sa më cilësore dhe cilat janë elementët që na bëjnë të suksesshëm.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni këtu:

Powered by Watch Dragon ball super