Anila jep intervistë live për televizionin amerikan RVN TV

Më 17 Janar, 2018, Anila Bashllari dha një intervistë për televizionin amerikan RVN TV.

Anila foli kryesisht mbi themelet bazë të masterizimit në biznes; mendësia e duhur për të ngritur një biznes të suksesshëm. Gjithashtu, ajo ndau me teleshikuesit informacionet më të fundit nga fusha e Neuroshkencës mbi trurin.
Intervista u transmetua në orën 8pm me orën lokale të New York (17 Janar) dhe në orën 2am (18 Janar) me orën lokale të Shqipërisë.

Powered by Watch Dragon ball super