March

03/09/2019

Harmonia ‘Unë-Familje-Punë’; Një perspektivë e re për gratë

  Koncepti i krijimit të balancës “punë-familje” lindi kryesisht në Amerikë pas Luftës së Dytë Botërore, kur Amerika dhe vendet e Evropës Perëndimore njohën një rritje […]
03/09/2019

Plakja nuk është një problem që duhet zgjidhur

Ne nuk mërzitemi sepse po plakemi, por sepse nuk ndihemi të përmbushur shpirtërisht. Plakja (sidomos tek gratë) është një proçes që duhet frenuar. Kështu jemi mësuar […]

Powered by Watch Dragon ball super