October

10/20/2018

Si të krijoni një plan për rritje / zhvillim personal

Anila Bashllari  Eksperte / Coach dhe Mentore në fushën e zhvillimit personal & profesional  Rritja në aspektin e zhvillimit personal është një domosdoshmëri, jo luks për […]
10/20/2018

Elementi më i rëndësishëm i një plani për rritje personale

Elementi më i rëndësishëm i implementimit të suksesshëm të një plani për jetën është APLIKIMI I TIJ ME DISIPLINË. Të gjithë jemi të aftë të shkruajmë […]
10/20/2018

Pse duhet të keni një plan për zhvillimin tuaj personal?

Kur ne vijmë në jetë, jemi qeniet më kurioze në tokë. Jemi në eksplorim të vazhdueshëm dhe marrim kënaqësi sa herë shuajmë kuriozitetin. Kjo gjendje zbehet […]
10/05/2018

Inteligjencë Emocionale e Lartë vs. e Ulët (shembuj konkretë)

  Më poshtë do të mund të lexoni disa shembuj të individëve që kanë inteligjencë të ulët dhe të lartë emocionale… krahasimet mund t’i bëni vetë […]
10/05/2018

15 Strategji për Rritjen e Inteligjencës Emocionale

Inteligjenca emocionale është një cilësi karakteri që duhet zhvilluar sepse ju ndihmon të menaxhoni të gjitha situatat dhe individët me të cilët ndërveproni, duke shmangur konfliktet […]

Powered by Watch Dragon ball super