July

07/23/2018

Kur meditimi të shpëton jetën; historia e shpellës në Tajlandë

Kur isha në udhëtimin në Kinë, isha në një qendër ku bëhej trajnimi për të mësuar disiplinën qi-gong por flitej dhe për dimensionet e energjisë, healing […]
07/12/2018

Motivim për të ecur përpara

Ndryshimi është i vështirë sepse dalja nga zona e rehatisë është një sfidë e madhe për mënyrën sesi është programuar truri ynë. Por ndryshimi nuk ka […]
07/12/2018

Reflektim mbi objektivat e këtij viti

Jeni duke punuar për arritjen e qëllimeve tuaja dhe unë ju përgëzoj! Të njëjtën gjë jam duke bërë edhe unë dhe kur reflektoj dhe shoh se […]
07/12/2018

Si të vendosim objektiva në mes të vitit (Teknika “Një Objektivë”)

 Me çfarë jeni duke u marrë tani? Të gjithë e kemi një projekt të rëndësishëm në duar, qoftë kjo puna jonë, rritja e fëmijës, një projekt […]
07/12/2018

Pyetje reflektive: Për ju që ende nuk keni filluar të punoni për arritjen e qëllimeve

  Edhe ndodh! Shpesh rrëmbehemi nga projekte të reja, probleme apo sfida të paparashikuara dhe nuk gjejmë kohën apo mundësitë e duhura për të punuar për […]
07/05/2018

Mendoni se të tjerët po ju gjykojnë gjatë gjithë kohës?

  Gjithmonë mendojmë se njerëzit që njohim po mendojnë apo po na përqeshin për gabimet që kemi bërë, për pamjen tonë apo aspekte të tjera. Në […]

Powered by Watch Dragon ball super