June

06/27/2018

Shembull real: Si të dilni nga zona e rehatisë

  Sara ishte mbipeshë dhe kishte vuajtur për vite me rradhë që të binte në peshë. Kishte provuar mënyra të shumta por deri në momentin që […]
06/27/2018

Si e krijon frika Zonën e Rehatisë

Frika luan dy role: të na mbrojë nga dhimbja duke na mbajtur në zonën e rehatisë, zonën me të cilën jemi të familjarizuar dhe të na pengojë që të kemi […]
06/27/2018

Kur Rrota e Frikës aktivizohet

Ky artikull është pjesë e guidës “Të njohim / largojmë frikërat tona dhe të dalim nga zona e rehatisë”, e dërguar në newsetter. Ju mund të […]
06/27/2018

Çfarë është dhe si krijohet “Rrota e Frikës”

Ky artikull është pjesë e guidës “Të njohim / largojmë frikërat tona dhe të dalim nga zona e rehatisë”, e dërguar në newsetter. Ju mund të […]
06/26/2018

Frika krijohet, nuk lind

Ky artikull është pjesë e guidës “Të njohim / largojmë frikërat tona dhe të dalim nga zona e rehatisë”, e dërguar në newsetter. Ju mund të […]
06/23/2018

Ushtrim: Të njohim / largojmë frikërat tona dhe të dalim nga zona e rehatisë

Frika krijohet, nuk lind Si është e mundur që ne përjetojmë kaq shumë frikë? Sa herë gjatë jetës tuaj jeni mbërthyer nga emocionet e frikës? A […]

Powered by Watch Dragon ball super