May

05/30/2018

Intervistë në Scan TV: Si të kujdesemi për shëndetin mendor

Me datë 19 Maj Anila Bashllari ishte e ftuar në emisionin Parfume në Scan TV. Tema e emisionit ishte “Shëndeti mendor: si të kujdesemi për trurin tonë”. […]
05/30/2018

Trajnim 4 javor me skuadrat e RE/MAX Golden & Koncept

Industria e menaxhimit të pasurive të patundshme në Shqipëri është ende në fazat e saj të para dhe po zhvillohet me ritme të shpejta. Në këto […]
05/30/2018

“Mendësia Për Sukses” – Trajnim me RE/MAX Albania

Me datë 31 Maj 2018 skuadrat e RE/MAX Albania zhvilluan një aktivitet të madh të fokusuar në mendësinë për sukses.  Rreth 100 konsulentë imobiliarë morën pjesë në trajnimin […]
05/17/2018

5 pyetje që mund t’ja bëni vetes kur të ndiheni të frikësuar

Frika ekziston vetëm në mendimet tuaja. Ajo vjen si rezultat i programimit negativ në trurin tonë. Frika është false, krijohet automatikisht nga mekanizmat mbrojtës të trurit […]
05/17/2018

Çfarë të frikëson më së shumti?

      “Asnjëherë, në jetën e tij në shpellë, ai nuk ishte përballur me diçka që mund ta frikësonte. Prapëseprapë, ai ndjente frikën brenda vetes.  […]
05/10/2018

Fuqia e Mendimeve

Gjatë një bisede mes miqsh, një kirurg neurolog provokon mikun e tij spiritualist duke i bërë pyetjen se “pse një kirurg zemre asnjëherë nuk e ka […]

Powered by Watch Dragon ball super