May

05/25/2017

Si të manifestojmë në 30 ditë – Mastermind Group

Ky trajnim u zhvillua përgjatë periudhës 17 Shkurt – 29 Mars 2017 me një grup prej 12 pjesëmarrësish. Tematika e trajnimit u fokusua në informacione dhe eksperienca […]
05/25/2017

Seminar i Hapur mbi Zhvillimin Personal – Universiteti Luigj Gurakuqi

Më 23 Maj 2017 pata kënaqësinë të ndaja konceptet e zhvillimit personal me më shumë se 100 studentë të Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Leksioni u […]
05/25/2017

4 teknika që do t’ju ndihmojnë të vetë-disiplinoheni

Njeriu ka natyrë kurioze, fleksibël dhe ka nevojë për ndryshim gjatë gjithë kohës. Prandaj, elementë dhe praktika si vetë disiplina janë karakteristikë e njerëzve që kanë […]
05/25/2017

3 teknika se si të mësoni gjëra të reja gjatë gjithë kohës (dhe të arrini qëllimet tuaja)

Njeriu modern nuk mund të ndalojë së mësuari, lexuari  pasi përfundon universitetin… Më poshtë do të mësoni tre teknika se si ju mund të mësoni vazhdimisht. […]
05/10/2017

3 cilësi personaliteti të një lideri – Jim Rohn

Koncepti i liderit është një nga konceptet më të keqkuptuara nga të rinjtë në ditët e sotme. John Maxwell, një mentor dhe ekspert ndërkombëtar në fushën […]
05/08/2017

6 elementë që e bëjnë jetën e një personi të mirë

Për të gjithë ju që nuk e njihni, Jim Rohn është një nga mentorët më të dashur për publikun amerikan ndër vite. Rohn tregon shpesh sesi […]

Powered by Watch Dragon ball super