October

10/30/2016

Për ku po vrapon?

Shumica e njerëzve vrapojnë çdo ditë për të arritur në një destinacion, çfarëdo qoftë ky. Për disa është marrja e diplomës, për të tjerë një punë […]
10/27/2016

A arrin të shohësh mundësitë përreth vetes, si Ejona?

Gazeta Dita ka publikuar së fundmi një intervistë me Ejonën, një vajzë 31 vjeçe e diplomuar në Turqi për Financa Publike e cila ka hapur dhe […]

Powered by Watch Dragon ball super