August

08/25/2016

Fiziologjia – Anila Bashllari

Kjo është një video e shkurtër që shpjegon konceptin dhe aspektet e Fiziologjisë.    
08/23/2016

Mjaft e gënjyet veten!

“Nuk ia dal dot! Edhe kur vendos të arrij një qëllim, nuk ia dal dot. Nuk e di pse ndodh kështu. Nuk kam para, nuk kam […]
08/23/2016

Rëndësia e Kohës; Dashuria ime me kohën

“Nuk kam kohë”…”Jam shumë i/e zënë”…”Nuk më del koha për të bërë asgjë”… Kjo është kryefjala dhe motoja e ditëve të sotme. Por jo për mua! […]
08/23/2016

4 Dimensionet e njeriut: Vështrim holistik

Sa dimensione kemi ne si qenie njerëzore? Dhe këtu nuk po flas për nivelet e koshiencës. Kur për herë të parë dëgjova se funksionojmë në katër […]
08/23/2016

Dëshiro për më shumë por vlerëso dhe ji mirënjohës për çka ke!

  Në këtë artikull trajtoj një temë relativisht të veçantë të cilën jo pa qëllim e kam quajtur “Dëshiro për më shumë por vlerësoni dhe jeni […]
08/22/2016

Produktiviteti; Çfarë duhet të bëjmë për të arritur atë?

Në ditët e sotme na bie të ndeshemi shpesh me termat produktivitet, efiçencë dhe efektivitet dhe në pjesën dërrmuese të kohës nënkuptojmë të njëjtën gjë. Po […]

Powered by Watch Dragon ball super