June

06/30/2016

“She Can Do It” – leksion i hapur

30 Qershor, 2016 “She Can Do It” – leksion i hapur AIESEC UET
06/13/2016

“Lidership dhe komunikim efektiv” – trajnim

Më 13 Qershor, 2016, Anila Bashllari mbajti një trajnim 1 ditor me të rinjtë anëtarë të organizatës EU Policy Hub. Trajnimi me temë “Lidership dhe komunikim efektiv” u […]
06/06/2016

“Lidershipi, rruga drejt suksesit” – Trajnim

Më 9 Qershor, 2016, Anila Bashllari ishte e ftuar nga Protik Innovation Center për të folur mbi konceptin modern të lidershipit, ligjet e lidershipit dhe si […]

Powered by Watch Dragon ball super