10 Shprehje Fantastike Për Jetën (nga RUMI)

Rumi njihet si një poet mistik, shumë pranë Zotit apo “të vetmes së vërtetë” dhe i shkruan dashurisë, ndjekjes së pasionit dhe intuitës, kurajos njerëzore dhe shijimit të jetës deri në fund të saj. Më poshtë do të lexoni 10 shprehje të mrekullueshme nga ky poet i jetës, të cilat do t’ju motivojnë dhe do t’ju bëjnë të reflektoni.

rumi 1

rumi 2

rumi 3

rumi 4

rumi 5

rumi 6

rumi 7

rumi 8

rumi 9

Powered by Watch Dragon ball super