Merita, Tirane

…ti s’ndjen barriera, se Anila të jep konfortin e një njeriu që mund t’i tregosh se ç’mjegull apo rreze dielli gjenden në atë moment në shpirtin tënd. Ti nis të artikulosh gjëra që i kishe diku në subkoshiencë (po s’e dije këtë gjë), pra ti po ia deklamon me zë të lartë vetes dhe çuditesh…

Powered by Watch Dragon ball super