4 dimensionet e njeriut

08/23/2016

4 Dimensionet e njeriut: Vështrim holistik

Sa dimensione kemi ne si qenie njerëzore? Dhe këtu nuk po flas për nivelet e koshiencës. Kur për herë të parë dëgjova se funksionojmë në katër […]

Powered by Watch Dragon ball super