Evente

05/30/2018

Trajnim 4 javor me skuadrat e RE/MAX Golden & Koncept

Industria e menaxhimit të pasurive të patundshme në Shqipëri është ende në fazat e saj të para dhe po zhvillohet me ritme të shpejta. Në këto […]
05/30/2018

“Mendësia Për Sukses” – Trajnim me RE/MAX Albania

Me datë 31 Maj 2018 skuadrat e RE/MAX Albania zhvilluan një aktivitet të madh të fokusuar në mendësinë për sukses.  Rreth 100 konsulentë imobiliarë morën pjesë në trajnimin […]
02/10/2018

“Parimet e Lidershipit”, trajnim me studentë të Albanian University

Interesi për të ndarë me studentët eksperiencat jashtë kurrikulave universitare po bëhet pjesë e programeve në universitete, veçanërisht në programet master. Në kuadër të këtij bashkëpunimi, […]
12/21/2017

“Beauty Inside Out”, leksion i hapur për gratë sipërmarrëse

Me datë 11 Dhjetor 2017, Rrjeti Shqiptar i Grave Sipërmarrëse (NAWE), organizoi aktivitetin “Beauty Inside Out”. Ishte një kënaqësi e veçantë të intervistoja Znj. Vasilika Selaj, themeluese […]
11/23/2017

Zhvillimi Personal, kontribut në suksesin e Swiss Line Albania

“Muaji Nëntor kurorëzoi punën disa vjeçare, pasionin, përkushtimin dhe profesionalizmin e lartë  për mikeshën dhe klienten time Znj. Vasilika Selaj, përfaqësuese ekskluzive e linjës revolucionare të […]
11/23/2017

Trajnim mbi Inteligjencën Emocionale & Performancën e Lartë me bankën rajonale NLB

Është vërtet zhvillim pozitiv që organizatat dhe institucionet bankare po tregojnë kujdes për punonjësit e tyre duke organizuar trajnime në fushën e zhvillimit personal. Një nga trajnimet […]

Powered by Watch Dragon ball super