Bonus Materials

10/20/2018

Si të krijoni një plan për rritje / zhvillim personal

Anila Bashllari  Eksperte / Coach dhe Mentore në fushën e zhvillimit personal & profesional  Rritja në aspektin e zhvillimit personal është një domosdoshmëri, jo luks për […]
10/20/2018

Elementi më i rëndësishëm i një plani për rritje personale

Elementi më i rëndësishëm i implementimit të suksesshëm të një plani për jetën është APLIKIMI I TIJ ME DISIPLINË. Të gjithë jemi të aftë të shkruajmë […]
10/20/2018

Pse duhet të keni një plan për zhvillimin tuaj personal?

Kur ne vijmë në jetë, jemi qeniet më kurioze në tokë. Jemi në eksplorim të vazhdueshëm dhe marrim kënaqësi sa herë shuajmë kuriozitetin. Kjo gjendje zbehet […]
08/16/2018

Motivo veten: 8 thënie (imazhe) për fillimet e reja

08/02/2018

Si të menaxhojmë ankthin dhe depresionin gjatë ditëve të nxehta

  Stina e verës nuk është një fushë me lule për të gjithë! Personat që vuajnë nga ankthi apo depresioni kanë rrezik që t’u shtohen simptomat […]
08/02/2018

Gjumë cilësor gjatë verës, disa këshilla nga mjekët

Temperaturat e larta gjatë verës ndikojnë më së shumti në cilësinë e gjumit dhe shkaktojnë parehati të trupit. Gjatë verës, gjumi ynë ndikohet edhe nga axhenda […]

Powered by Watch Dragon ball super