blog

03/09/2019

Harmonia ‘Unë-Familje-Punë’; Një perspektivë e re për gratë

  Koncepti i krijimit të balancës “punë-familje” lindi kryesisht në Amerikë pas Luftës së Dytë Botërore, kur Amerika dhe vendet e Evropës Perëndimore njohën një rritje […]
03/09/2019

Plakja nuk është një problem që duhet zgjidhur

Ne nuk mërzitemi sepse po plakemi, por sepse nuk ndihemi të përmbushur shpirtërisht. Plakja (sidomos tek gratë) është një proçes që duhet frenuar. Kështu jemi mësuar […]
02/25/2019

Çdo Ditë, Një “Faleminderit”

Nëse keni vullnetin dhe dëshirën për të shkruar në ditarin tuaj të mirënjohjes çdo ditë të javës, ju sugjeroj që të fokusoheni në një temë të […]
02/24/2019

Mënyra më e thjeshtë për të mbajtur ditar mirënjohjeje

  Mënyra më e thjeshtë dhe praktike për të mbajtur një ditar ku të shprehni mirënjohjen tuaj për gjithçka që ju ndodh është të mbani një […]
11/01/2018

Thënië të mençura që do t’ju motivojnë të merrni përgjegjësi

  Kur ti ia drejton gishtin dikujt tjetër, shiko sesi katër gishtat e tjerë të dorës janë drejtuar drejt teje… Louis Nizer   Njeriu nuk duhet […]
11/01/2018

Guidë e shkurtër: Si të marrim përgjegjësi për veten dhe jetën tonë

  “Marrja e përgjegjësive është çmimi që duhet të paguajmë për të arritur rezultate madhështore” Winston Churchill   Marrja e përgjegjësive është karakteristikë e fitimtarëve, e individëve […]

Powered by Watch Dragon ball super