Category Page

Njeriu, kafsha sociale që nuk jeton dot vetëm

Aspekti social është mekanizmi ynë i vetëm i mbijetesës. Video në vijim analizon rolin që luajnë marrëdhëniet shoqërore në biznes, edukim, art-shkencë dhe lumturinë personale.

Si të ndërtojmë marrëdhënie cilësore sociale

Në këtë video do të mësoni rreth fazave në të cilat kalon një marrëdhënie, çfarë kriteresh duhet të aplikojmë për zgjedhjen e miqve, si duhet të kujdesemi për marrëdhëniet tona sociale dhe vlerat që duhet të përmbajë një marrëdhënie.

Është momenti juaj!

Në këtë video ju keni mundësinë të identifikoni besimet tuaja rreth marrëdhënieve shoqërore, të krijoni vizionin tuaj ideal sesi ky aspekt duhet të jetë për ju, të analizoni arsyet pse marrëdhëniet shoqërore janë pjesë vitale e jetës suaj si dhe të shkruani një strategji për të bërë realitet vizionin tuaj.

Materiali

Thënie

Powered by Watch Dragon ball super