Blog

11/23/2017

Trajnim mbi Inteligjencën Emocionale & Performancën e Lartë me bankën rajonale NLB

Është vërtet zhvillim pozitiv që organizatat dhe institucionet bankare po tregojnë kujdes për punonjësit e tyre duke organizuar trajnime në fushën e zhvillimit personal. Një nga trajnimet […]
10/23/2017

Kur talenti nuk vlerësohet, historia e Van Gogh

Rruga drejt realizimit të planeve tona, drejt shpërfaqjes së potencialit dhe talenteve është e gjatë dhe jo gjithmonë ashtu siç e presim ne. Nëse Van Gogh […]
10/23/2017

Njeriu vlen aq sa ambicia e tij – sipas Stoikëve

Stoikët ishin ndjekës të një filozofie sipas së cilës individi duhej të mësonte si të kontrollonte mendjen dhe veprimet e tij, në mënyrë që të arrinte […]
10/18/2017

Arsyeja kryesore pse talenti vlen vetëm 1% në arritjen e suksesit

Ka një arsye pse talenti nuk po mbivlerësohet, mitizohet në ditët e sotme si dikur. Në vitin 2008, Malcolm Gladwell publikoi librin “Të Jashtëzakonshmit, Historia e […]
10/16/2017

3 elementë që do t’ju ndihmojnë shumë të arrini aty ku doni

  Nëse keni filluar rrugëtimin drejt një destinacioni të ri, drejt plotësimit të një ëndërre apo drejt realizimit të talenteve tuaja, duhet të keni parasysh se […]
10/13/2017

Zbulimi i vetes, sjell zbulimin e aftësive

Zbulimi i aftësive me të cilat keni lindur është një proçes i vështirë por jo i pamundur. Imagjinoni sikur jeni të plotësuar financiarisht, shpirtërisht, dhe nuk […]

Powered by Watch Dragon ball super