Blog

06/30/2016
13528217_643163229184067_8034216871494841944_o

“She Can Do It” – leksion i hapur

30 Qershor, 2016 “She Can Do It” – leksion i hapur AIESEC UET
06/13/2016
13433198_375119572612405_1160207236030313949_o

“Lidership dhe komunikim efektiv” – trajnim

13 Qershor, 2016 “Lidership dhe komunikim efektiv” – trajnim Eu Policy Hub, Tiranë  
06/06/2016
Untitled-1-1

“Lidershipi, rruga drejt suksesit” – trajnim

9 Qershor, 2016  “Lidershipi, rruga drejt suksesit” – trajnim Protik Innovation Center
03/30/2016
12919718_359055800885449_6831182843824168142_n

“Fuqia e Mendimit Pozitiv” – leksion i hapur

30 Mars, 2016 “Fuqia e Mendimit Pozitiv” – leksion i hapur Qendra Rinore Tiranë  
03/20/2016
female-friends-with-painted-faces-smiling-and-looking-at-camera

ÇFARË ËSHTË LUMTURIA?

Kjo pyetje shtrohet shpesh dhe na gërryen pafund sepse duket sikur nuk ka përgjigje. Ose edhe kur ka, është e përkohshme apo e pjesshme. Sa herë […]
09/27/2015
11215737_1087528004611133_4865690676693983963_n

“Mendimi Pozitiv” – seminar

27 Shtator, 2015 Seminar mbi Mendimin Pozitiv Qendra e Mendimit Pozitiv  

Powered by Watch Dragon ball super