Blog

12/21/2016
waters-mountains-watering

Rëndësia e reflektimit (4 metoda reflektimi), nga Jim Rohn

Për Jim Rohn, reflektimi është investim për të ardhmen. Në librin e tij “Leading an Inspired Life”, Rohn shprehet: “Një nga mënyrat se sim und të […]
12/21/2016
question-mark-question-symbol-characters-help

15 pyetje reflektive rreth zhvillimit tuaj personal

Përpara se të filloni t’i bëni pyetje vetes mbi vitin që po lëmë pas, gjëja e parë që duhet të bëni është të shkruani një listë […]
12/20/2016
woman-sitting-at-table-writing-in-notepad-with-laptop-and-mobile-phone-on-wooden-table

Matni shkallën e zhvillimit tuaj profesional gjatë vitit: 10 pyetje që duhet t’ja bëni vetes

  A jeni duke ecur në rrugën e duhur për të arritur qëllimet tuaja profesionale apo në biznes? Apo jeni shumë të paqartë për zhvillimin që […]
12/20/2016
man-sitting-on-sofa-using-laptop-and-writing-in-notebook

Zakoni i të reflektuarit tek biznesmenët e suksesshëm

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, fusha e zhvillimit personal dhe profesional është e pasur dhe përfaqësohet nga figura të njohura botërore si Napoleon Hill, Jim […]
12/16/2016
u6fdue2x11g-roberto-nickson

Koha për reflektim

Tik-taku i këtij fundviti po më ngjason me trokthin e një kali që po i afrohet vijës së fundit të garës… dhe më zhyti thellë në […]
10/30/2016
girl-dreaming-grass-innocence-child-portrait

Për ku po vrapon?

Shumica e njerëzve vrapojnë çdo ditë për të arritur në një destinacion, çfarëdo qoftë ky. Për disa është marrja e diplomës, për të tjerë një punë […]

Powered by Watch Dragon ball super