Blog

08/23/2016

4 Dimensionet e njeriut: Vështrim holistik

Sa dimensione kemi ne si qenie njerëzore? Dhe këtu nuk po flas për nivelet e koshiencës. Kur për herë të parë dëgjova se funksionojmë në katër […]
08/23/2016

Dëshiro për më shumë por vlerëso dhe ji mirënjohës për çka ke!

  Në këtë artikull trajtoj një temë relativisht të veçantë të cilën jo pa qëllim e kam quajtur “Dëshiro për më shumë por vlerësoni dhe jeni […]
08/22/2016

Produktiviteti; Çfarë duhet të bëjmë për të arritur atë?

Në ditët e sotme na bie të ndeshemi shpesh me termat produktivitet, efiçencë dhe efektivitet dhe në pjesën dërrmuese të kohës nënkuptojmë të njëjtën gjë. Po […]
08/22/2016

Pse duhet të meditojmë?

Kur flasim për meditimin, shumica e njerëzve nënkuptojnë një rit fetar apo imagjinojnë murgjit nëpër tempuj që qëndrojnë me orë të tëra ulur këmbëkryq. Thjesht ky perceptim […]
08/22/2016

Çfarë është Teoria Kaizen (Koncepti i 1%)?

Shumë prej jush mund të kenë dëgjuar shprehjen “Zhvillimi personal është një maratonë, jo një vrap i shpejtë”, por çfarë do të thotë në të vërtetë? […]
08/18/2016

Të mësuarit dhe Fuqia e praktikës

Në këtë artikull flas për ata individë që kanë qëllime dhe objektiva të qarta për të realizuar. Secili prej nesh mendon që të përmirësojë jetën në […]

Powered by Watch Dragon ball super