Blog

07/04/2017
P1320111

Trajnim 12 Javë me Menaxherët Senior të Raiffeisen Bank

Për tre muaj me rradhë, menaxherët e lartë të Raiffeisen Bank u trajnuan nga Anila Bashllari në programin “Going the Extra Mile”. Programi i trajnimit ka në […]
06/29/2017
anila lidership 6

Trajnim: Konceptet e Reja të Lidershipit

Më datë 28 Qershor, Anila Bashllari trajnoi 27 menaxherë të Raiffeisen Bank, në ambientet e qendrës Protik, Tiranë. Në trajnim, Anila paraqiti dhe shpjegoi konceptet e […]
06/29/2017
anila klantv 3

Anila Bashllari jep intervistë në Pasdite me Rudina Magjistarin (Klan TV)

27 Qershor – Anila Bashllari jep intervistë në Klan TV –  Pasdite me Rudina Magjistarin Anila ishte e ftuar në emisionin Pasdite me Rudinën, për të […]
05/25/2017
anila shkoder 2

Seminar i Hapur mbi Zhvillimin Personal – Universiteti Luigj Gurakuqi

Më 23 Maj pata kënaqësinë të ndaja konceptet e zhvillimit personal me më shumë se 100 studentë të Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Leksioni u fokusua […]
05/10/2017
Jim Rohn

3 cilësi personaliteti të një lideri – Jim Rohn

Koncepti i liderit është një nga konceptet më të keqkuptuara nga të rinjtë në ditët e sotme. John Maxëell, një mentor dhe ekspert ndërkombëtar në fushën […]
05/08/2017
rose-color-colorants-rose-rose

6 elementë që e bëjnë jetën e një personi të mirë

Për të gjithë ju që nuk e njihni, Jim Rohn është një nga mentorët më të dashur për publikun amerikan ndër vite. Rohn tregon shpesh sesi […]

Powered by Watch Dragon ball super