Blog

10/27/2016

A arrin të shohësh mundësitë përreth vetes, si Ejona?

Gazeta Dita ka publikuar së fundmi një intervistë me Ejonën, një vajzë 31 vjeçe e diplomuar në Turqi për Financa Publike e cila ka hapur dhe […]
09/26/2016

15 Thënie Nga Libri “The 15 Invaluable Laws of Growth”

Të gjithë ata që kanë marrë pjesë në trajnimin “Rritja është një maratonë, jo një vrap i shpejtë” janë të familjarizuar me filozofinë e John Maxwell […]
09/16/2016

3 Filtrat Që Aplikonte Sokrati Në Komunikim

Sokrati, një nga filozofët më të ndritur të të gjitha kohërave i la botës një trashëgimi të çmuar në këshillat që dha gjatë jetës së tij, […]
08/23/2016

Mjaft e gënjyet veten!

“Nuk ia dal dot! Edhe kur vendos të arrij një qëllim, nuk ia dal dot. Nuk e di pse ndodh kështu. Nuk kam para, nuk kam […]
08/23/2016

Rëndësia e Kohës; Dashuria ime me kohën

“Nuk kam kohë”…”Jam shumë i/e zënë”…”Nuk më del koha për të bërë asgjë”… Kjo është kryefjala dhe motoja e ditëve të sotme. Por jo për mua! […]
08/23/2016

4 Dimensionet e njeriut: Vështrim holistik

Sa dimensione kemi ne si qenie njerëzore? Dhe këtu nuk po flas për nivelet e koshiencës. Kur për herë të parë dëgjova se funksionojmë në katër […]

Powered by Watch Dragon ball super