Blog

01/31/2017

Monstrat brenda nesh!

Për disa vite rrjesht lexoja për objektivat që njerëzit krijojnë në fund të çdo viti për vitin e ri që vjen. Dhe u mrekullova! Mendova: Sa […]
01/10/2017

Si të vendosni objektiva për Vitin e Ri

Suksesi lidhet me qartësimin e vetes sonë në lidhje me çfarë duam të arrijmë, duke përcaktuar objektivat! Jeta bëhet e mrekullueshme kur përcaktojmë qartë objektivat se […]
12/21/2016

Rëndësia e reflektimit (4 metoda reflektimi), nga Jim Rohn

Për Jim Rohn, reflektimi është investim për të ardhmen. Në librin e tij “Leading an Inspired Life”, Rohn shprehet: “Një nga mënyrat se sim und të […]
12/21/2016

15 pyetje reflektive rreth zhvillimit tuaj personal

Përpara se të filloni t’i bëni pyetje vetes mbi vitin që po lëmë pas, gjëja e parë që duhet të bëni është të shkruani një listë […]
12/20/2016

Matni shkallën e zhvillimit tuaj profesional gjatë vitit: 10 pyetje që duhet t’ja bëni vetes

  A jeni duke ecur në rrugën e duhur për të arritur qëllimet tuaja profesionale apo në biznes? Apo jeni shumë të paqartë për zhvillimin që […]
12/20/2016

Zakoni i të reflektuarit tek biznesmenët e suksesshëm

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, fusha e zhvillimit personal dhe profesional është e pasur dhe përfaqësohet nga figura të njohura botërore si Napoleon Hill, Jim […]

Powered by Watch Dragon ball super