Blog

07/06/2017

Një aktivitet networking për Zhvillimin Personal

Mbajtja e kontakteve është për çdo profesionist një praktikë e rëndësishme dhe me vlerë. Si do të ndiheshit nëse do të kishit mundësi të merrnit pjesë […]
07/04/2017

Trajnim 12 Javë me Menaxherët Senior të Raiffeisen Bank

2017 – Për tre muaj me rradhë, menaxherët e lartë të Raiffeisen Bank u trajnuan nga Anila Bashllari në programin “Going the Extra Mile”. Programi i trajnimit […]
06/29/2017

Trajnim: Konceptet e Reja të Lidershipit – Menaxherë të Raiffeisen Bank

Më datë 28 Qershor 2017, Anila Bashllari trajnoi 27 menaxherë të Raiffeisen Bank, në ambientet e qendrës Protik, Tiranë. Në trajnim, Anila paraqiti dhe shpjegoi konceptet […]
06/29/2017

Anila Bashllari jep intervistë në Pasdite me Rudina Magjistarin (Klan TV)

Më 27 Qershor 2017 Anila ishte e ftuar në emisionin Pasdite me Rudinën, për të folur rreth fushës së zhvillimit personal dhe profesional në Shqipëri, si […]
06/23/2017

Çfarë ndodh kur ne fillojmë të ndryshojmë mendimet tona?

  Nëse ju ndryshoni mënyrën sesi mendoni, ju do të ndryshoni besimet tuaja. Të gjitha ndryshimet në jetën tuaj fillojnë në mendjen tuaj dhe mënyrën sesi  […]
06/23/2017

Ushtrim 1: Zbuloni besimet tuaja dhe reflektoni

Ju nuk mund t’i ndryshoni mendimet tuaja nëse ju nuk i njihni ato. Shkruani në një letër mendimet (besimet) tuaja mbi tema për të cilat ju […]

Powered by Watch Dragon ball super