Blog

07/07/2017
Screenshot123

Intervistë mbi zhvillimin personal në Shqipëri – “Pa Filtër” (Digitalb)

Ditën e Enjte (06.07), emisioni Pa Filtër në Digitalb transmetoi intervistën e Anila Bashllari me gazetaren Jona Spahiu, intervistë e fokusuar tërësisht në shpjegimin e metodave […]
07/06/2017
P1320192

Një aktivitet networking për Zhvillimin Personal

Mbajtja e kontakteve është për çdo profesionist një praktikë e rëndësishme dhe me vlerë. Si do të ndiheshit nëse do të kishit mundësi të merrnit pjesë […]
07/04/2017
P1320111

Trajnim 12 Javë me Menaxherët Senior të Raiffeisen Bank

Për tre muaj me rradhë, menaxherët e lartë të Raiffeisen Bank u trajnuan nga Anila Bashllari në programin “Going the Extra Mile”. Programi i trajnimit ka në […]
06/29/2017
anila lidership 6

Trajnim: Konceptet e Reja të Lidershipit

Më datë 28 Qershor, Anila Bashllari trajnoi 27 menaxherë të Raiffeisen Bank, në ambientet e qendrës Protik, Tiranë. Në trajnim, Anila paraqiti dhe shpjegoi konceptet e […]
06/29/2017
anila klantv 3

Anila Bashllari jep intervistë në Pasdite me Rudina Magjistarin (Klan TV)

27 Qershor – Anila Bashllari jep intervistë në Klan TV –  Pasdite me Rudina Magjistarin Anila ishte e ftuar në emisionin Pasdite me Rudinën, për të […]
05/25/2017
anila shkoder 2

Seminar i Hapur mbi Zhvillimin Personal – Universiteti Luigj Gurakuqi

Më 23 Maj pata kënaqësinë të ndaja konceptet e zhvillimit personal me më shumë se 100 studentë të Universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Leksioni u fokusua […]

Powered by Watch Dragon ball super